gototopgototop

Fra Damir Pavić: Nedjeljna razmišljanja

Obiteljska kateheza s Marijom

Duhovna obnova

Vojska Bezgrešne na Brestovskom

Kolumne

Kolumne: fra Ivo Pavić
Kolumne: Marija Trogrlić
Kolumne: dr. Boris Adašević
Kolumne: Saša Jarmanović

Molitve

Biciklistički klub "Sveti Franjo" Brestovsko

Koji roditelj mi nije potreban: mama ili tata? Ispis E-mail

 

11-godišnja djevojčica Grace Evans nedavno je pred odborom skupštine Minnesote koji je raspravljao o Građanskom zakonu govorila protiv ozakonjenja istospolnog braka, izvještava portal CharismaNews.com.

Grace je dva put zastala i ponovila isto pitanje prije negoli je završila svoje svjedočenje riječima: "Nadam se da ćete uvidjeti kako svako dijete treba i mamu i tatu. Molim vas da ne mijenjate naš zakon i brak kako bi rekli da je istina drugačija."

Potpuno nedirnut, odbor skupštine je izglasao zakon o istospolnim brakovima i poslao ga pred skupštinu.

Otac male Grace, Jeff Evans, izjavio je za CNSNews.com da su protiv njegove kćerke pisani uvredljivi komentari na raznim društvenim mrežama i portalima: "Nije nam nitko fizički prijetio, ali smo imali neke prilično živopisne komentare o mojoj 11-godišnjoj kćerki. Pratim cijelu situaciju kako bi moja obitelj bila sigurna i shvatili smo to kao upozorenje. Zaista je sramotno kakve stvari ljudi mogu izreći skrivajući se iza pseudonima na internetu.

"Pobornici istospolnog braka prevarantski tvrde kako legalizacija istospolnih brakova neće utjecati na vjerske slobode ili slobodu govora," rekao je za CNSNews.com. "Ja im ne vjerujem. Ovi napadi na Grace primjer su da smo već mnoge od tih sloboda izgubili. Ustvari toliko je loše da se ni ne boje na odvratan način napasti 11-godišnju curicu. Zamislite kakva će situacija biti ukoliko legalizairaju istospolne brakove u Minnesoti."

Izvor: zdravstveniodgoj.com

 
Povezani članci :

» Don Damir Stojić o braku, obitelji i referendumu

{youtube}K0TMBHpPwZk{/youtube}

» Potpora samohranim roditeljima

{youtube}rRcw_Mg6ivc{/youtube}

» Ustavni sud odlučio: Referendumom se ne krše ničija ljudska prava

Građanska inicijativa "U ime obitelji" čestitala je sucima Ustavnog suda što su se oduprli medijsko političkim pritiscima i što su na taj način donijeli odluku koja se temelji na Ustavu Republike Hrvatske.Ustavni sud donio je odluku kojom...

» Dosta medijskog jednoumlja!

Svi građani Republike Hrvatske ovih se dana mogu uvjeriti koliko je važno da u nedjelju, 1.12.2013. izađu na referendum i potvrde da je za njih brak životna zajednica žene i muškarca. Da potvrde kako žele upravo takvu zajednicu i sva prava...

» Izjednačavanje homoseksualne veze s brakom nije temeljno ljudsko pravo

Odvjetnik Krešimir Planinić, voditelj pravnog tima Građanske inicijative "U ime obitelji": Brak je definiran Konvencijom za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda (čl. 12.), čija je potpisnica i Hrvatska, kao pravo po kojem se priznaje...

Hvaljen Isus i Marija!

Poštovani posjetitelji,

dobro došli na službenu stranicu Župe Rođenja BDM Brestovsko.

Ovim putem našim župljanima i svim ljudima dobre volje želimo približiti život naše župne zajednice, prenositi poruku Evanđelja i posredovati kršćanske vrednote.

Mir i dobro!

Cjelodnevno klanjanje

Samostan Svete Klare

Klarise na Brestovskom

Poveznice

Duhovna poezija

Katekizam Katoličke Crkve

Pregled članaka

Svetac mjeseca

Svetac mjeseca


Katolički kalendar

Katolički kalendar 2016.

Najčitanije

Najnoviji prilozi

Foto albumi

Klikni za foto albume

2012-2016 © Župa Rođenja Blažene Djevice Marije - Brestovsko