gototopgototop

Fra Damir Pavić: Nedjeljna razmišljanja

Obiteljska kateheza s Marijom

Duhovna obnova

Vojska Bezgrešne na Brestovskom

Kolumne

Kolumne: fra Ivo Pavić
Kolumne: Marija Trogrlić
Kolumne: dr. Boris Adašević
Kolumne: Saša Jarmanović

Molitve

Biciklistički klub "Sveti Franjo" Brestovsko

Župne obavijesti - 19.3.2017. Ispis E-mail
Autor: fra Ilija Jurić   
19. ožujka 2017.

• Danas je treća nedjelja Korizme (Bezimena). Svete Mise slavimo po redovitom rasporedu. Danas je Nedjelja solidarnosti. Današnja milostinja je namijenjena siromašnim župama naše Nadbiskupije.

• Liturgijska proslava svetkovine sv. Josipa, zaručnika BDM slavi se sutra u ponedjeljak, 20 ožujka. Kod nas su sutra svete Mise: ujutro u 7:30h i pučka sveta Misa u 11:00h.

• U utorak je redovita duhovna obnova i pobožnost sv. Anti - trinaest utoraka. Dakle, u utorak je 2. utorak na čast sv. Anti. U 16:00h izlaganje Presvetog Sakramenta. U 16:30h je molitva kod kipa sv. Ante, zatim u procesiji idemo do crkve moleći krunicu i litanije sv. Ante, a nakon toga u 17:00h sveta Misa.

> Cijeli tekst...
 
Župne obavijesti 12.3.2017. Ispis E-mail
Autor: fra Ilija Jurić   
12. ožujka 2017.

• Danas je Druga nedjelja Korizme (Pačista). Svete Mise slavimo po redovitom rasporedu.

• U utorak je redovita duhovna obnova kojom započinjemo pobožnost sv. Anti - trinaest utoraka. Dakle, u utorak je 1. utorak na čast sv. Anti. Ovu pobožnost uklapamo u već postojeću pobožnost koja je svakog utorka u našoj župi. U 16:00h izlaganje Presvetog Sakramenta. U 16:30h je molitva kod kipa sv. Ante, zatim u procesiji idemo do crkve moleći krunicu i litanije sv. Ante, a nakon toga u 17:00h sveta Misa.

• U korizmenom smo vremenu, stoga sve vjernike naše župe pozivam na molitvu, odricanje, post i djela duhovnog i tjelesnog milosrđa u ovom blagoslovljenom vremenu.

> Cijeli tekst...
 
Župne obavijesti 5.3.2017. Ispis E-mail
Autor: fra Ilija Jurić   
05. ožujka 2017.

• Danas je prva nedjelja Korizme (Čista). Svete Mise slavimo po redovitom rasporedu.

• U utorak je duhovna obnova koja počinje sa klanjanjem od 16:00h do 17:00h. U 16:30h molimo krunicu, a u 17:00h, po zagovoru sv. Ante, slavimo svetu Misu za bolesnike.

• U korizmenom smo vremenu, stoga sve vjernike naše župe pozivam na molitvu, odricanje, post i djela duhovnog i tjelesnog milosrđa. Prigoda za to su proljetne kvatre koje slijede u ovom tjednu u srijedu, petak i subotu, a posvećene su pokori i obraćenju.

> Cijeli tekst...
 
Župne obavijesti 26.2.2017. Ispis E-mail
Autor: fra Ilija Jurić   
26. veljače 2017.

• Danas je 8. nedjelja kroz godinu. Svete Mise slavimo po redovitom rasporedu. Danas je ujedno Mlada i Pokladna nedjelja. Poslije pučke svete Mise neće biti skupštine FSR-a.

• Iduća nedjelja je prva korizmena nedjelja.

• U utorak je duhovna obnova koja počinje sa klanjanjem od 16:00h do 17:00h. U 16:30h molimo krunicu, a u 17:00h slavimo svetu Misu za bolesnike. Klanjanje će predvoditi naši framaši.

• U srijedu je Čista srijeda ili Pepelnica. Obavezan post i nemrs. Osim jutarnje Mise u 07:30h bit će sveta Misa i obred pepeljanja u 18:00h. Prije svete Mise u 17:30 molimo svetu krunicu. Pozivam sve vjernike naše župe kroz korizmeno vrijeme na post, pokoru i djela milosrđa.

> Cijeli tekst...
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 10 od 68

Hvaljen Isus i Marija!

Poštovani posjetitelji,

dobro došli na službenu stranicu Župe Rođenja BDM Brestovsko.

Ovim putem našim župljanima i svim ljudima dobre volje želimo približiti život naše župne zajednice, prenositi poruku Evanđelja i posredovati kršćanske vrednote.

Mir i dobro!

Cjelodnevno klanjanje

Samostan Svete Klare

Klarise na Brestovskom

Poveznice

Duhovna poezija

Katekizam Katoličke Crkve

Pregled članaka

Svetac mjeseca

Svetac mjeseca


Katolički kalendar

Katolički kalendar 2016.

Najčitanije

Najnoviji prilozi

Foto albumi

Klikni za foto albume

2012-2016 © Župa Rođenja Blažene Djevice Marije - Brestovsko