gototopgototop

Fra Damir Pavić: Nedjeljna razmišljanja

Obiteljska kateheza s Marijom

Duhovna obnova

Vojska Bezgrešne na Brestovskom

Kolumne

Kolumne: fra Ivo Pavić
Kolumne: Marija Trogrlić
Kolumne: dr. Boris Adašević
Kolumne: Saša Jarmanović

Molitve

Biciklistički klub "Sveti Franjo" Brestovsko

Župne obavijesti 25.12.2017. Ispis E-mail
Autor: fra Ilija Jurić   
24. prosinca 2017.

• Danas je Božić-blagdan Isusova rođenja. Svim vjernicima naše župe Brestovsko želimo da u miru, molitvi i kršćanskoj radosti dočekaju i proslave ovaj blagdan. Svete Mise slavimo u 08:00h kod sestara klarisa i pučku svetu Misu u crkvi u 11:ne00h. Svima vama ovdje nazočnima, svim našim vjernicima koji su bolesni i nemoćni, želimo čestit Božić i Sveto Isusovo Porođenje.

• Sutra je drugi dan Božića-sv. Stjepan, prvomučenik. Svete Mise slavimo kao nedjeljom: u 07:00h kod sestara klarisa; u crkvi u 8:30h i 11:00h.

> Cijeli tekst...
 
Raspored blagoslova obitelji u Župi Brestovsko - 2017./2018. Ispis E-mail
Autor: fra Ilija Jurić   
24. prosinca 2017.

 

> Cijeli tekst...
 
Župne obavijesti - 24.12.2017. Ispis E-mail
Autor: fra Ilija Jurić   
24. prosinca 2017.

Danas je 4. nedjelja Došašća i Badnjak. Posljednja je to nedjelja priprave za blagdan Isusova rođenja. Pozivamo vas da današnju Badnju večer provedete u krugu obitelji moleći svetu krunicu prije večere. Točno u 24:00h slavimo svetu Misu polnoćku. Molimo vas da se uzdržite od bacanja petardi u crkvenom krugu i nepotrebne pucnjave koja nema nikakve veze s Božićom- blagdanom mira i radosti. Nakon Mise polnoćke nastavljamo međusobno, radosno druženje u crkvenom dvorištu uz iće, piće (kuhano vino, rakicu) i pjesmu. Hvala svima koji su svojim nesebičnim darivanjem pomogli da ove Božićne blagdane dočekamo i proslavimo u miru i radosti!

Sutra (ponedjeljak) je Božić-blagdan Isusova rođenja. Svim vjernicima naše župe Brestovsko želimo da u miru, molitvi i kršćanskoj radosti dočekaju i proslave ovaj blagdan. Svete Mise slavimo u 08:00h kod sestara klarisa i pučku svetu Misu u crkvi u 11:00h.

> Cijeli tekst...
 
Župne obavijesti - 17.12.2017. Ispis E-mail
Autor: fra Ilija Jurić   
17. prosinca 2017.

Danas je 3. nedjelja Došašća (Očići). Današnja nedjelja poziva na radost, stoga i nosi naziv Gaudete-Radujte se u Gospodinu uvijek! Danas obilježavamo i nedjelju Caritasa. Novčanim darovimo pomažemo Caritasu naše nadbiskupije.

Na svetkovinu Bezgrješnog Začeća BDM, 8. prosinca ove godine, naš Vinko kard. Puljić, nadbiskup vrhbosanski, pozvao je sve župnike, pastoralne djelatnike i sve vjernike u našoj Nadbiskujpiji da kroz ovu godinu (8.12.2017.-8.12.2018.) u kojoj obilježavamo stotu obljetnicu blaženog preminuća nadbiskupa Stadlera, oživimo svoja hodočašća na njegov grob u Sarajevskoj katedrali ...

> Cijeli tekst...
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 3 od 71

Hvaljen Isus i Marija!

Poštovani posjetitelji,

dobro došli na službenu stranicu Župe Rođenja BDM Brestovsko.

Ovim putem našim župljanima i svim ljudima dobre volje želimo približiti život naše župne zajednice, prenositi poruku Evanđelja i posredovati kršćanske vrednote.

Mir i dobro!

Cjelodnevno klanjanje

Samostan Svete Klare

Klarise na Brestovskom

Poveznice

Duhovna poezija

Katekizam Katoličke Crkve

Pregled članaka

Svetac mjeseca

Svetac mjeseca


Katolički kalendar

Katolički kalendar 2016.

Najčitanije

Najnoviji prilozi

Foto albumi

Klikni za foto albume

2012-2016 © Župa Rođenja Blažene Djevice Marije - Brestovsko