gototopgototop

Fra Damir Pavić: Nedjeljna razmišljanja

Obiteljska kateheza s Marijom

Duhovna obnova

Vojska Bezgrešne na Brestovskom

Kolumne

Kolumne: fra Ivo Pavić
Kolumne: Marija Trogrlić
Kolumne: dr. Boris Adašević
Kolumne: Saša Jarmanović

Molitve

Biciklistički klub "Sveti Franjo" Brestovsko

Kako je homoseksualni marketing pokorio Ameriku Ispis E-mail
Autor: Lidija Paris   
31. siječnja 2013.

Dolazak dr. Judith Reisman u Hrvatsku odličan je test demokratičnosti ovoga društva koje, više od 20 godina poslije izlaska iz jednoumlja i više od 15 godina poslije rata, još uvijek mukotrpno uči i vježba kako u javnosti bez kompleksa dati prostora različitim mišljenjima. Tzv. "otvoreno društvo" otvoreno je samo za one koji dijele njegovo mišljenje, "tolerancija" se primjenjuje samo na istomišljenike, izražava se zabrinutost što civilne udruge – neistomišljenici koriste ista demokratska prava javnoga izražavanja, lijepi im se etiketa netolerancije i raznoraznih fobija… To su isprobane taktike i metode koje razotkriva tekst "Kako je homoseksualni marketing pokorio Ameriku" čiji sažetak ovdje donosimo.

> Cijeli tekst...
 
Rodna teorija na jugo-način Ispis E-mail
Autor: Lidija Paris   
22. siječnja 2013.

Rodna teorija nastala je u radikalnim međunarodnim krugovima feminističkih i homoseksualnih aktivista. Politički je nametnuta putem izmanipuliranog "konsenzusa" na konferenciji UN-a u Pekingu, a globalno se primjenjuje već od kraja devedesetih godina. U obrazovni sustav u zapadnim zemljama najprije je ušla preko zdravstvenog odgoja, da bi se u konačnici primijenila na SVE udžbenike SVIH školskih predmeta. To je "gender mainstreaming" - integracija rodne perspektive u sva glavna društvena strujanja. To je ono što nam sprema novi OPĆI obrazovni kurikulum koji najavljuje ministarstvo, a da o tome nitko ništa ne zna, budući da se kairski i pekinški lažni "konsenzus" o reproduktivnom zdravlju i rodnoj perspektivi primjenjuje bez konzultiranja javnosti. Kako je nastalo tako se i širi - nametanjem i manipulacijom.

> Cijeli tekst...
 
« Početak«1234»Kraj »

Stranica 4 od 4

Hvaljen Isus i Marija!

Poštovani posjetitelji,

dobro došli na službenu stranicu Župe Rođenja BDM Brestovsko.

Ovim putem našim župljanima i svim ljudima dobre volje želimo približiti život naše župne zajednice, prenositi poruku Evanđelja i posredovati kršćanske vrednote.

Mir i dobro!

Cjelodnevno klanjanje

Samostan Svete Klare

Klarise na Brestovskom

Poveznice

Duhovna poezija

Katekizam Katoličke Crkve

Pregled članaka

Svetac mjeseca

Svetac mjeseca


Katolički kalendar

Katolički kalendar 2016.

Najčitanije

Najnoviji prilozi

Foto albumi

Klikni za foto albume

2012-2016 © Župa Rođenja Blažene Djevice Marije - Brestovsko