gototopgototop

Fra Damir Pavić: Nedjeljna razmišljanja

Obiteljska kateheza s Marijom

Duhovna obnova

Vojska Bezgrešne na Brestovskom

Kolumne

Kolumne: fra Ivo Pavić
Kolumne: Marija Trogrlić
Kolumne: dr. Boris Adašević
Kolumne: Saša Jarmanović

Molitve

Biciklistički klub "Sveti Franjo" Brestovsko

Župne obavijesti 28.09.2014. Ispis E-mail
Autor: fra Damir Pavić   
27. rujna 2014.

• Danas je 26. nedjelja kroz godinu. Zbog svetih misa na grobljima nema pučke svete mise.

• Danas je Mlada nedjelja. Nakon jutarnje svete mise skupština Trećeg reda. Nakon jutarnje svete mise započinju i susreti Male Frame. U okviru Male Frame bit će organizirana i škola za gitaru.

• Danas su svete mise na grobljima Bilalovac i Badnje. Raspored ostalih misa na grobljima: 05. 10. Kosnice i Oglavak; 12. 10. Grebci i Datići.

• U srijedu, 1. listopada, pod geslom: “Evo ti Majke”, započinjemo s pobožnosti posvete cijele naše župe Blaženoj Djevici Mariji.

> Cijeli tekst...
 
Putujući kip Blažene Djevice Marije Ispis E-mail
Autor: fra Gabrijel Tomić / fra Damir Pavić   
26. rujna 2014.

Dragi vjernici župe Brestovsko!

U srijedu, 1. listopada 2014. godine, na spomendan sv. Terezije od Djeteta Isusa, pod geslom "Evo ti majke", kreće u pohod - posjetu obiteljima župe Brestovsko putujući kip Blažene Djevice Marije.

Tim danom započinje Duhovna obnova svake naše obitelji. Kip Djevice Marije, koji je proteklih 7 dana boravio kod sestara klarisa, poslije jutarnje svete mise u 07:30h bit će prenesen u našu župnu crkvu, gdje ćemo istoga dana u 17:30h moliti svetu krunicu, a zatim u 18:00h slaviti večernju svetu misu i tako započeti Listopadsku pobožnost. Nakon svete mise kip će krenuti kroz župu Brestovsko. Na ovu svetu misu pozivamo sve vjernike. Neka ponesu svijeće i cvijeće u rukama, kako bismo Gospin kip nakon svete mise svečano ispratili i unijeli u okićena auta, koji će ih otpratiti u obitelji po rasporedu i programu koji će biti pročitan na nedjeljnoj svetoj misi.

> Cijeli tekst...
 
Župne obavijesti 21.09.2014. Ispis E-mail
Autor: fra Damir Pavić   
21. rujna 2014.

• Danas je 25. nedjelja kroz godinu. Ujedno je i blagdan sv. Mateja, apostola. Svete mise kod sestara klarisa i jutarnja misa u crkvi. Zbog misa na grobljima nema pučke svete mise.

• Iduća nedjelja je Mlada nedjelja. Nakon jutarnje svete mise skupština Trećeg reda. U subotu slavimo posljednju svetu misu u ovoj godini na Kužnom groblju. Polazak ispred crkve u 16:00h, a sveta misa na groblju u 18:00h. Na ovo hodočašće su na poseban način pozvani framaši, budući krizmanici i ministranti naše župe. Iduće nedjelje nakon jutarnje svete mise započinju i susreti Male Frame. U okviru Male Frame bit će organizirana i škola za gitaru.

• Danas su svete mise na grobljima Javorje i Maslinovići. Raspored ostalih svetih misa na grobljima: 28. 09. Bilalovac i Badnje; 05. 10. Kosnice i Oglavak; 12. 10. Grebci i Datići.

> Cijeli tekst...
 
Župne obavijesti 14.09.2014. Ispis E-mail
Autor: fra Damir Pavić   
13. rujna 2014.

• Danas je 24. nedjelja kroz godinu. Ujedno je i blagdan Uzvišenja Svetog Križa. Ovo je patron cijele franjevačke provincije Bosne Srebrene. Svete mise slavimo kod sestara klarisa u 07:00h i jutarnju svetu misu u 08:30h. Danas, zbog proslave patrona u susjednoj župi Gromiljak, u našoj crkvi nema pučke svete mise u 11:00h.

• Iduće nedjelje započinjemo sa svetim misama zahvalnicama na našim grobljima. Iduće nedjelje u 11:00h svete mise na grobljima Javorje i Maslinovići. Raspored ostalih svetih misa: 28.09. Bilalovac i Badnje; 05.10. Kosnice i Oglavak; 12.10. Grebci i Datići. Dok traju svete mise na grobljima u crkvi nema pučke svete mise.

> Cijeli tekst...
 
« Početak«51525354555657585960»Kraj »

Stranica 55 od 88

Hvaljen Isus i Marija!

Poštovani posjetitelji,

dobro došli na službenu stranicu Župe Rođenja BDM Brestovsko.

Ovim putem našim župljanima i svim ljudima dobre volje želimo približiti život naše župne zajednice, prenositi poruku Evanđelja i posredovati kršćanske vrednote.

Mir i dobro!

Cjelodnevno klanjanje

Poveznice

Duhovna poezija

Katekizam Katoličke Crkve

Pregled članaka

Svetac mjeseca

Svetac mjeseca


Katolički kalendar

Katolički kalendar 2016.

Najčitanije

Najnoviji prilozi

Foto albumi

Klikni za foto albume

2012-2016 © Župa Rođenja Blažene Djevice Marije - Brestovsko